COVID-19: Fri frakt på ordre over 800,-

Venteværelser uten vanndispenser

vanndispenser-ventevaerelse

Har du noen gang vært tørst på et venteværelse? Ja, det har utrolig nok jeg også. Men ofte, når man sitter og gruer seg til en tannsjekk eller venter i timesvis på en legesjekk, er det vanskelig å slukke tørsten med Se og hør.

Ukeblader fungerer topp hvis du er sladdertørst. Men godt, kaldt vann – i lag med varmt vann og noen teposer – kan gjøre underverker for de som «aktivt» venter.

Det trenger ikke nødvendigvis være venteværelser, selv om det er et godt eksempel på en plass en lekker vanndispenser kan være både hendig og hyggelig. Vann på jobben er en flott og fornuftig ting for både ansatte og besøkende. Les litt mer om vanndispenser på jobben om du ønsker det.

Vi tilbyr en dispenser med kaldt og varmt vann. Rent, sunt og friskt til enhver tid. Produktene krever svært lite vedlikehold, de er kostnadseffektive og ikke minst: De er deres til odel og eie, uten leieavtaler og tøysete ekstrautgifter.

Enkelte ganger er det vanskelig å få kabalen til å gå opp, og dine pasienter eller kunder må vente en stund. Men la dem nå for all del ikke tørste ihjel.

Ta gjerne en nærmere titt på vår vanndispenser.