COVID-19: Fri frakt på ordre over 2000,-

Montering av vanndispenseren

Opplever du lekkasje eller andre problemer, skyldes det nesten alltid monteringen. Her er en vanntett guide for BetterWaters vanndispenser gulvmodell.

Les videre »

Vann er den beste tørstedrikk

Heldigvis har du hørt det før. Vann er den beste tørstedrikk. Punktum. Likevel er det ikke nødvendigvis en selvfølge at vi har vann enkelt tilgjengelig. Eller at det er fristende. Hvorfor ikke forandre på dette?

Les videre »

Sett smak på drikkevannet!

Med filtrert, rent og iskaldt vann, er allerede smaksopplevelsen en helt annen enn med vann rett fra springen. Men likevel synes enkelte at vann kan være litt kjedelig, og vi vil dermed hjelpe deg med å gjøre drikkevannet hjemme eller på jobb, litt mer spennende.

Les videre »

Slik rengjør du vanndispenseren

Selv om vedlikehold av vanndispenseren er enkelt, anbefaler vi deg å rengjøre den. Jo flere som bruker den, jo oftere bør du rengjøre den. Se vår enkle framgangsmåte, som gjelder både for bordmodell og gulvmodell.

Les videre »

Ofte stilte spørsmål

Dette er kunders mest stilte spørsmål. Er det noe annet som er uklart, kan du se kontaktinformasjon.

Les videre »

Venteværelser uten vanndispenser

Har du noen gang vært tørst på et venteværelse? Ja, det har utrolig nok jeg også. Men ofte, når man sitter og gruer seg til en tannsjekk eller venter i timesvis på en legesjekk, er det vanskelig å slukke tørsten med Se og hør.

Les videre »

Vann på jobben er gull

Som kjent er vann den beste tørstedrikk. Drikken som ikke gjør deg feit, ikke gir deg hull i tennene, smaker godt, er forfriskende og alltid slukker tørsten. Kaffemaskinen er det aldri vanskelig å finne på en arbeidsplass. Men hvor er vanndispenseren?

Les videre »

Hvordan justere temperatur på vanndispenseren

Er ikke vannet fra vanndispenseren kaldt nok? Om det ikke blir skikkelig kaldt anbefaler vi følgende.

Les videre »

Hvordan desinfisere/desinfektere vanndispenser

Det er lurt å rengjøre en vanndispenseren årlig, gjerne etter at den har stått lenge ubrukt etter en lengre ferie, for eksempel. Hvis du har en vanndispenser som fylles på med en vanndunk eller vannbeholder, er prosedyren relativt enkel.

Les videre »