COVID-19: Fri frakt på ordre over 800,-

Vann på jobben er gull

vanndispenser-jobb

Som kjent er vann den beste tørstedrikk. Drikken som ikke gjør deg feit, ikke gir deg hull i tennene, smaker godt, er forfriskende og alltid slukker tørsten. Kaffemaskinen er det aldri vanskelig å finne på en arbeidsplass. Men hvor er vanndispenseren?

Jeg håper du har en vanndispenser på din arbeidsplass. Eller kanskje du tenker at det er unødvendig? Å få i seg væske er så grunnleggende for oss at det kan være lett å glemme å drikke ofte nok – og nok. Det kan være ganske så befriende når du kjenner at – oi, i den dype konsentrasjonen som fikk hodet til å virke blytungt, var det egentlig bare et glass iskaldt vann jeg trengte. Og så fortsetter man å jobbe. Ikke altfor langt unna vanndispenseren.

Med vår vanndispenser har du kaldt og varmt vann til enhver tid. Enten du ønsker deg en kopp te en sen høstkveld på jobben, eller et kaldt glass vann en sommerdag du ankommer kontoret med svetteperler i pannen. Det er også trivelig for deres gjester og kunder å gjøre det samme.

BetterWaters vanndispenser er rimelig i bruk, og attpåtil er den deres – til odel og eie. Ingen leieavtaler. Enkel å vedlikeholde. Alltid kaldt og varmt vann. Noe å vurdere på din arbeidsplass?

Ha en trivelig dag på jobben og ta gjerne en titt på BetterWater vanndispenser.