COVID-19: Fri frakt på ordre over 2000,-

Vann er den beste tørstedrikk

Heldigvis har du hørt det før. Vann er den beste tørstedrikk. Punktum. Likevel er det ikke nødvendigvis en selvfølge at vi har vann enkelt tilgjengelig. Eller at det er fristende. Hvorfor ikke forandre på dette?

Vannets struktur og kjemiske egenskaper gjør at det har en sentral rolle for alt liv. På én dag bør kroppen din få i seg rundt 2 liter vann. Det tilsvarer ca. 8 glass vann. Vann er helt essensielt for at kroppen skal fungere. Det er til og med viktigere enn mat, og et menneske – som består av opptil 60 % vann – kan ikke overleve lenge uten vann.

Men alt dette vet du jo. Er du derimot klar over hvor enkelt det er for deg å ta deg et glass vann når du trenger det eller når du har lyst? Og har du egentlig lyst på et glass vann? På en hektisk arbeidsdag er det kanskje deiligere å kjøpe seg en flaske cola?

Les også: Sett smak på drikkevannet!

Dette er en av grunnene til at en vanndispenser er midt i blinken. Enten det er på kontoret, venteværelset eller i hjemmet. Til enhver tid har du da friskt, rent, kaldt/varmt vann. Det er lett tilgjengelig, langt billigere enn vann på butikken – og det er delikat.

I dyp konsentrasjon om en arbeidsoppgave, glemmer du deg kanskje bort og tenker ikke på at du trenger vann. Og beklager – her kan du ikke bare vente til du har lønsj, så du kan springe ned og kjøpe deg en vannflaske med fruktsmak. Med vanndispenseren i nærheten går det hele ganske naturlig – i likhet med den fantastiske kroppen vår.

Bare tapp deg et glass rent, naturlig, iskaldt vann. Så føler du deg straks bedre.

Er du interessert i solide, kostnadseffektive vanndispensere uten løpende kostnader, må du gjerne ta en kikk på vår vanndispenser.