COVID-19: Fri frakt på ordre over 2000,-

Sett smak på drikkevannet!

Med filtrert, rent og iskaldt vann, er allerede smaksopplevelsen en helt annen enn med vann rett fra springen. Men likevel synes enkelte at vann kan være litt kjedelig, og vi vil dermed hjelpe deg med å gjøre drikkevannet hjemme eller på jobb, litt mer spennende.

Med en vanndispenser er vannet rent godt og iskald – og ikke minst mer tilgjengelig. Likevel blir nordmenn stadig gladere i smakstilsatt vann, og kjøper også store mengder vann. Det skal ikke mye til å gjøre vannet litt mer spennende  på arbeidsplassen eller i hjemmet. Og det både enklere, morsommere og billigere enn å kjøpe seg en flaske med fruktsmak på butikken.

Lime eller sitron
Kanskje den vanligste måten å gjøre vannet litt mer spesielt og eksklusivt på. Kjekt i f.eks. selskaper, gir en god smak og er veldig enkelt. Men er det for tradisjonelt, bør du titte mer på tipsene videre.

«Fruktisbiter»
Frys isbiter med bær, lime, druer eller andre frukter. Det gir vannkaraffelen et stilig utseende, samt forfriskende smaker.

Solbær, blåbær eller rips
Disse bærene gir ikke mye smak, men er til gjengjeld utrolig dekorative. Passer fint i en tilstelning eller på kontoret.

Agurk
Du har kanskje sett komedien «The Other Guys» hvor den naive politimannen, spilt av eminente Will Ferrel, får servert et glass vann hos sin verste fiende, men ikke kan la være å skryte av den lille tvisten på drikkevannet: «The cucumber accents the water in such a way.» :-) Agurk gir en god og forfriskende smak, spesielt i iskaldt vann fra dispenseren, selvfølgelig.

Jordbær
En sterk og god smakstilsetning på vannet, kanskje spesielt interessant for barna eller søtmomsene på jobben.

Strimlet gulrot
Gulrøtter skåret opp i strimler, med f.eks. potetskreller, gir god smak og passer gjerne til mat eller som tørstedrikk. Et nydelig motiv i en karaffel er en bonus.

Rent, «vanlig» vann er en nydelig tørstedrikk i seg selv, men hvorfor ikke gjøre vannet mer spennende for de andre på kontoret eller for resten av familien neste gang? Så kanskje de heller vil ha et vannglass enn en colaboks.