COVID-19: Fri frakt på ordre over 800,-

Om BetterWater

Her til lands er vi heldige som kan drikke vannet rett fra springen. Likevel reiser drikkevannet ditt langt – gjerne gjennom rør som kanskje ikke er like rene år etter år. Og noen ganger er vannet nødt til å bli renset med små mengder klor, og andre skadelige stoffer blir med i resultatet du skal drikke.

Som kjent er vann den beste tørstedrikk. Og vann som skal gi oss energi gjennom alt fra en lang arbeidsdag til et langt liv, er det aller viktigste for oss på denne planeten.

Det er klart det er lov å være kresen når vi snakker om noe som er  viktig. Derfor brenner BetterWater for å gi deg friskt, sunt, rent og godt vann. Og det skal være kaldt – eller varmt, om du ønsker det.

Vi har kommet fram til et lite, men «ultimat» sortiment av produkter som sørger for nettopp dette. Vår vanndispenser, vannbeholder med dispenserfilter skal være kostnadseffektive, sunne og enkle i bruk.

Vårt tips til deg er: Vær kresen! Vann er viktigere enn alt annet, og derfor er det med stor glede og begeistring at vi kan ta det hele et skritt videre, ved å gi deg et litt bedre vann – på en delikat måte.

Det er dette vi kaller BetterWater.

Nettbutikk og support driftes av Mattis Media, org.nr. 996563855 MVA.
Ta gjerne kontakt på: info@betterwater.no